Barcelona, Screening ~ 09/16/2018 and 09/18/2018

"Holy air"

Date: 09/16/2018 and 09/18/2018

Time: 19:30 / 17:00

Address: Plaça de Salvador Seguí, 1-9, 08001 Barcelona (Filmoteca de Cataluya)

HOLY AIR

Ficció.

Estrena a Espanya Shady Srour, Israel 2017, 85 min, DCP, V.O.S.C. Shady Srour, Laetitia Eido, Shmulik Calderon, Tarik Copti, Dalia Okal, Byan Anteer

Adam és un àrab cristià que viu a Natzaret, membre d'una minoria a punt de desaparèixer dins d'una altra minoria a Terra Santa i a l'Orient Mitjà. A més Lamia, la seva esposa, una dona forta i bella, dirigeix una fundació de defensa dels drets de les dones. Quan Adam s'assabenta que Lamia està embarassada i el seu pare greument malalt, avalua la seva vida i s'adona que no ha aconseguit gran cosa. I malgrat els escassos èxits de les seves empreses, decideix intentar-ho una altra vegada. I quina idea pot ser millor que la de comercialitzar a Terra Santa el mateix aire que la Verge Maria va respirar durant l'Anunciació? Però introduir el producte en el mercat no és fàcil, i cal comptar amb les aliances adequades dins les tres cultures que governen Natzaret: els polítics jueus, la màfia musulmana i els funcionaris de l'Església Catòlica.

En aquest món políticament inestable, on la religió no és més que una altra mercaderia, serà l’Aire Sant la salvació, o només una altra quimera?

Premi FIPRESCI, Festival de Jerusalem.

Filmoteca de Catalunya:

Diumenge 16 de setembre 19.30h Sala Laya

Dimarts 18 de setembre 17.00h Sala Chomón

Organtiza: Festival de Cinema Jueu de Barcelona

​Contacte: festival@fcjbarcelona.org

Web: http://fcjbarcelona.org/home/

Social Media: https://www.facebook.com/fcjbarcelona/

 

Subscribe to our mailing list

* All fields are required

What newsletters are you interested in?