Holy Air
Girona, Screening ~ Thursday, September 13rd, 2018

Holy Air

Date: Thursday, September 13rd, 2018

Time: 21:30

Address: Carrer de la Força, 8, 17004 Girona

Nits de Pel·lícula al Call

Ficció. Estrena a EspanyaShady Srour, Israel 2017, 85 min, DCP, V.O.S.C.Shady Srour, Laetitia Eido, Shmulik Calderon, Tarik Copti, Dalia Okal, Byan Anteer.

Adam és un àrab cristià que viu a Natzaret, membre d'una minoria a punt de desaparèixer dins d'una altra minoria a Terra Santa i a l'Orient Mitjà. A més Lamia, la seva esposa, una dona forta i bella, dirigeix una fundació de defensa dels drets de les dones. Quan l'Adam s'assabenta que la Lamia està embarassada i el seu pare greument malalt, avalua la seva vida i se n'adona que no ha aconseguit gran cosa. I malgrat els escassos èxits de les seves empreses, decideix intentar-ho una altra vegada. I quina idea pot ser millor que la de comercialitzar a Terra Santa el mateix aire que la Verge Maria va respirar durant l'Anunciació?Però introduir el producte al mercat no és fàcil, i cal comptar amb les aliances adequades dins les tres cultures que governen Natzaret: els polítics jueus, la màfia musulmana i els funcionaris de l'Església Catòlica. En aquest món políticament inestable, on la religió no és més que una altra mercaderia, serà l’Aire Sant la salvació, o només una altra quimera? Premi FIPRESCI, Festival de Jerusalem.

Entrada gratuïta.

Aforament limitat

Pels qui no pugueu assistir a aquesta sessió teniu la oportunitat de veure la pel·lícula els dies 16 i 18 de setembre a la Filmoteca de Catalunya, en el marc del festival de Cinema Jueu de Barcelona.

Vegeu programa adjunt. PROGRAMA FESTIVAL DE CINEMA JUEU DE BARCELONA

Ho organitza: Patronat Call de Girona. Hi col·labora: Festival de Cinema Jueu de Barcelona i Girona Film Festival

Informació i reservesreserves.callgirona@ajgirona.cat o al telèfon 972 21 67 61

Organiza: Patronat del Call de Girona

Social Media: https://www.facebook.com/callgirona

Subscribe to our mailing list

* All fields are required

What newsletters are you interested in?